Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 september 11:19

17 september 07.48, Trafikolycka, smitning från, Västervik

Minibuss i trafikolycka, misstänkt stöld väg 769-väg766, Hjorted.

Polispatrull skickas till Hjorted efter att en uppringare passerat en trafikolycka. En minibuss ska ha kört in i en stolpe, och en person från bilen ska blöda från huvudet. Uppringaren vänder tillbaka, men då har personerna i bilen, två män, lämnat platsen. De två männen ska enligt ett vittne hålla sig undan i en närbelägen skog, och polispatrull som kommer till platsen lokaliserar de båda. Ambulans budas då en av dem blöder från huvudet. Han förs med ambulans till sjukhus. Den andre mannen grips av polis på plats misstänkt för stöld, då polis anträffat misstänkt stöldgods i bilen. Bilen, som även är falskskyltad, bärgas i beslag. Även mannen som fördes till sjukhus är gripen av polis misstänkt för stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen