Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 september 19.37, Stöld, Karlskoga

En man är frihetsberövad som misstänkt för grov stöld.

Polisen skickar flera patruller till Karlskoga busstation med anledning av att ett överfallslarm har skickats från en buss.

Det kommer information om att bussen har lämnat busstationen i riktning mot Kristinehamn och en polispatrull kör ikapp bussen och den stannar.

På bussen visar det sig vara en man som inte har velat betala för sig och att det hade blivit lite stök i samband med detta. Inget brott har dock begåtts i samband med detta men den stökiga mannen, en man i 20-årsåldern,  får kliva av bussen och polisen kontrollerar honom.

Vid kontroll av mannen anträffas en väska som verkade vara preparerad på något sätt så att det inte ska larma då man går igenom larmbågar i butiker. I väskan fanns det även en större mängd olika parfymer som patrullen tror är stulna.

Mannen frihetsberövas därför som misstänkt för grov stöld. Man kommer hålla ett förhör med mannen och därefter får en åklagare besluta om han skall vara fortsatt frihetsberövad eller ej.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen