Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 september 07.38, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:17 Fylleri, Härnösand
Polisen får samtal om en man som ligger livlös på marken i centrala Härnösand. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

23:50 Motorfordon anträffat stulet, Örnsköldsvik
Polis beordras till Själevad där ett stulet släp anträffats. Släpet taget i beslag och patrullen skriver en tilläggsanmälan.

01:07 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på E4:an i höjd med Bredsand. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri. Passageraren, även det en man, medtas för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

02:55 Fylleri, Sundsvall
Samtal inkommer till SOS om en medvetslös man i centrala Sundsvall. Mannen omhändertas av polis med stöd av LOB.

03:20 Skadegörelse, Kramfors
Larm inkommer om brand i en väntsal intill järnvägen i höjd med flygplatsen, Nyland. Byggnaden var helt övertänd. Polispatrull upprättar anmälan om skadegörelse genom brand.

05:11 Viltolycka, Örnsköldsvik
En bilist har krockat med en älg mellan Skorped och Bredbyn. Oklart om älgen skadades, då den lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen