Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 september 16:37

18 september 09.40, Försvunnen person, Strömsund

Den man som anmäldes försvunnen i Strömsund söndagen den 16 september är ännu inte återfunnen.

Under gårdagen genomfördes en omfattande sökinsats och sökandet fortsätter under dagen. Polisen fortsätter att ha en dialog med anhöriga och vänner för att kartlägga mannens rörelsemönster.

Polisen önskar iakttagelser från allmänheten och uppmanar också boende i Strömsundsområdet att söka igenom uthus, redskapsbodar mm. Hör av dig om du sett eller hört något.

Alla tips är värdefulla, ring hellre en gång för mycket. Telefon: 114 14

Vad gäller ärendet med den försvunna personen hänvisas media till telefon 076-118 45 59

Uppdatering 16:37
Under dagen har en omfattande sökinsats genomförts men den försvunne mannen är ännu inte återfunnen. Sökandet fortsätter under kvällen och natten samt under morgondagen. 

Polisen önskar fortsatt iakttagelser från allmänheten. Hör av dig om du sett eller hört något. Alla tips är värdefulla, ring hellre en gång för mycket. Telefon: 114 14 

Vad gäller ärendet med den försvunna personen hänvisas media till tel 076-118 45 59, som kommer att besvaras i mån av tid då vi arbetar intensivt med sökinsatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen