Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 september 17.09, Trafikbrott, Norrköping

Trafikolycka i höjd med badhuset i Norrköping.

15.14 SOS larmade om en trafikolycka i Norrköping där två personbilar skulle ha kolliderat. Polis, ambulans samt räddningstjänst beordrades till platsen.

15.16 Polis på väg till olyckan som inträffat på Söderköpingsvägen, i höjd med badhuset.

En av förarna, en man i 70-årsåldern, rapporterades för trafikbrott då denne inte anpassat avstånd till framförvarande fordon. Den andra föraren, en kvinna i 50-årsåldern, togs omhand av ambulanspersonal på platsen men behövde inte följa med till sjukhuset.

När patrullen var på olyckplatsen uppmärksammade de ett fordon som körde i fel körriktning, mot mötande trafik, på väg mot Ljurarondellen. Polis åkte omedelbart iväg och bilen stoppades innan den hann fram till rondellen. Föraren av den bilen, en kvinna i 80-årsåldern, misstänks för vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen