Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 september 23.44, Skottlossning, Trelleborg

Skottlossning mot restaurang, Algatan.

Polis får larm om en misstänkt skottlossning i centrala Trelleborg strax innan midnatt mot onsdagen. På plats konstateras en skarp skottlossning mot restaurangen och skotthål finns i glasruta. Ingen person har kommit till skada och motivet till händelsen är oklart och kommer att utredas. Platsen spärras av för teknisk undersökning och utredningsåtgärder har gjorts på andra platser i staden vilket har lett till att polisen har kunnat gripa en man i 25-årsåldern misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott.

Klockan 06.17 är teknikerna klara på platsen och avspärrningen hävs. Vidare uppdaterad information i ärendet finns inte att tillgå på regionledningscentralen från kl 06.30.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen