Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 september 05.55, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

02.19 Göteborg, personrån
På Storgatan angrips en person av två gärningsmän som slår ner honom och stjäl hans klocka och halsband. Signalementet på de båda rånarna skickas ut till polispatruller i området. Något senare grips en av de misstänkta rånarna. Det är en man i 18-årsåldern och han har föremål på sig från rånet på Storgatan och från ytterligare ett personrån som inträffat på Linnégatan under senaste timmen.

03.31 Vänersborg, rattfylleri
I Öxnered stoppar polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 40-årsåldern misstänks för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning. I bilen hittas också narkotika. Han misstänks därför också för innehav av narkotika.

04.48 Borås, inbrottsförsök alt skadegörelse
Vittne ser hur en ung man krossar en ruta till en presentbutik på Norrby Tvärgata. Den misstänkte började sedan plocka bort glasbitar som för att komma in i butiken. Han störs dock av något och springer från platsen. Efter någon halvtimmes sökande med flera polispatruller efter den misstänkte hittas han i området och förhörs på plats. Det var en 18 årig man.

05.00 Göteborg, inbrott
Polis kallas till en Sportbar på Munkebäcksgatan. Vittne har sett två personer komma ut från baren. På plats konstateras att baren utsatts för inbrott. Polis har sökt efter de två misstänkta men ännu är ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen