Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 september 07.16, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

23:05 Narkotikabrott, Sundsvall
Polis beordras till Haga efter samtal om att två påverkade personer ska befinna sig i ett trapphus. Patrullen anträffar en man och en kvinna. Kvinnan avvisas från platsen. Mannen medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för ringa narkotikabrott, brott mot knivlagen, samt brott mot vapenlagen då han bar pepparspray.

00:43 Rattfylleri, Örnsköldsvik
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Själevad. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för drograttfylleri.

00:53 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrum. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Föraren misstänks för rattfylleri och läggs in för tillnyktring med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Bilnyckeln omhändertagen för att förhindra brott.

01:15 Viltolycka, Kramfors
En bilist har krockat med en utter på E4:an cirka en mil söder om Ullånger. Inga personskador, men uttern dog i olyckan.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen