Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 september 10:36

19 september 07.37, Misshandel, Helsingborg

Man gripen för misshandel, Carl Krooks gata.

Polis larmas till adressen gällande en aggressiv man utanför en verksamhetslokal som uppges ha slagit en annan man. Gärningsmannen, 34 år gammal, anträffas vid 07.40 och grips inledningsvis misstänkt för misshandel. Dock kan rubriceringen komma ändras när ärendets omständigheter klarnat. Den skadade mannen är skjutsad till sjukhus för kontroll.

Uppdatering: En anmälan har upprättats om två fall av misshandel. Den misstänkte mannen skall oprovocerat ha slagit två män på platsen, varav den ena får en sårskada på kinden och skjutsats till sjukhuset av patrull. Händelsen kommer till polisens kännedom genom att någon trycker på ett överfallslarm.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen