Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 september 07.42, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

00:01 Misshandel, Östersund
Polisen får samtal om en man som upplevs påverkad. Mannen befinner sig utomhus i Torvalla och enligt vittnet ska mannen vingla. En patrull omhändertar mannen med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Mannen ska ha utsatts för en misshandel (inga närmare uppgifter finns). Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

00:36 Viltolycka, Strömsund
En förare har krockat med en älgkalv på E45 i Strömsund. Älgkalven dog i olyckan och eftersöksjägare kontaktad.

05:22 Narkotikabrott, Östersund
En patrull påträffar en misstänkt narkotikapåverkad man i Östersund. Mannen medtas en för provtagning. Mannen misstänks för ringa narkotikabrott och omhändertas med stöd av LOB.

05:58 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Odenskogs industriområde. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen