Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 september 20:49

19 september 08.36, Försvunnen person, Strömsund

Den person som anmäldes försvunnen i Strömsund är ännu inte återfunnen.

Mannen som anmäldes försvunnen i Strömsund söndagen den 16 september är ännu inte återfunnen. 

Under gårdagen genomfördes en omfattande sökinsats och sökinsatsen fortsätter under onsdagen. 

Polisen önskar fortsatt iakttagelser från allmänheten. Hör av dig om du sett eller hört något. Alla tips är värdefulla, ring hellre en gång för mycket. Telefon: 114 14 

Vad gäller ärendet med den försvunna personen hänvisas media till telefon 076-118 45 59

 

20.45

Uppdatering 20:45

Mannen har varit försvunnen sedan i fredags eftermiddag och är ännu inte återfunnen. Polisen har genomfört en omfattande sökinsats där ett stort antal resurser deltagit, polispatruller, insatsledare, hundpatruller, förhörsledare samt dykare. Dessutom har fjällräddare, Missing people, försvarsmakten samt allmänheten deltagit i sökandet.

 

Bearbetning av tips och förhör samt de genomförda sök som gjorts i terrängen har inte lett till att mannen anträffats. Med anledning av detta avslutas formellt räddningstjänst enligt Lag (2003:778) om skydd mot olyckor, LSO, kl 20:00.

 

Polisen kommer även fortsättningsvis att bearbeta tips, hålla förhör samt ha vissa polisiära resurser i området.

 

Polisen önskar fortsatt iakttagelser från allmänheten. Hör av dig om du sett eller hört något. Alla tips är värdefulla, ring hellre en gång för mycket. Telefon: 114 14

 

För mediefrågor hänvisas till telefon 076-118 45 59

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen