Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 september 10.52, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan för Heby v. 38

                                 POLISRUTAN Heby kommun

 

Jag börjar Rutan med två uppmaningar till dig som är ute och promenerar eller cyklar på kvällstid. Använd reflex! Du syns dåligt i höstmörkret. Om du cyklar (på kvällstid) ska cykeln även vara utrustad med lyse. Det är bättre och billigare att köpa cykellyse än att få betala böter.

Veckan har i övrigt inneburit att det anmälts ovanligt många brott. Speciellt handlar det om inbrottsstölder ur garage.

 

Här följer en sammanfattning av några av brotten som anmälts mellan den 6/9-19/9:

 

Heby: Inbrott i lägenhet på Stationsvägen. Tjuven stal bl.a. en TV. En man är misstänkt för bidragsbrott genom att ha lämnat oriktiga uppgifter till A-kassan. Däck har stulits från gummiverkstaden på Industrivägen. En okänd person har försökt att ”kapa” en familjs identiteter. Brottet är rubricerat som oredligt förfarande. Ett bråk på Claes Wikströmsväg resulterade i flera anmälningar om olika brott. En annan anmälan handlar om en arbetsplatsolycka.

 

Tärnsjö: En bilförare är misstänkt för brott i samband med en trafikolycka. Från ett garage på Norra Storgatan har det stulits en motorcykel. Två mopeder är stulna från ett garage på Hantverkargatan. Crossutrustning har stulits från ett garage på Kapellvägen. Vi behöver DIN hjälp med iakttagelser av ”garagetjuvarna”!

 

Östervåla: En person är misstänkt för misshandel av en bekant. Två drogpåverkade bilförare har ertappats i samband med trafikkontroller. En person är misstänkt för ringa narkotikabrott. En brand i ett garage är rubricerad som mordbrand. I Berg har det gjorts inbrott i ett garage.

 

Harbo: Försök till inbrott i garage på Vibyvägen. En person är misstänkt för innehav av narkotika.

 

Vittinge: En anmälan om misshandel, inblandade personer är bekanta med varandra.

 

Morgongåva: En person är misstänkt för ringa narkotikabrott.

 

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen