Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 september 06:57

19 september 17.44, Mord/dråp, försök, Örebro

Polispatruller har skickats till Örnsköldsgatan i Markbacken efter uppgifter om att det skulle finnas en skadad person där.

Det Cirkulerar också uppgifter om att det skulle ha varit skottlossning på platsen. Polispatrullerna jobbar just nu med att ta reda på vad som hänt. T.v. finns ingen ytterligare information om detta. Notisen kan komma att uppdateras.

Uppdatering 18:15.                                                                                                                                                 Händelsen är nu rubricerad som försök till mord i två fall. Såvitt känt har två personer skottskadats.

Uppdatering 21:00.                                                                                                                                                      De två skjutna männen är båda födda på 1990-talet, och kända av polisen i Örebro sedan tidigare. Utredningsarbetet går vidare med tekniska brottsplatsundersökningar och dörrknackning som kommer att inledas under kvällen.

Uppdatering 21:30.                                                                                                                                                       De båda skjutna männen rapporteras vara allvarligt skadade.

UPPDATERING 20180920 kl.06.56

Frågor från media gällande aktuell händelse hänvisas till Anders Sjöberg på 010-5673620

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen