Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 september 20.36, Sammanfattning kväll, Jämtlands län

Ett urval av kvällens händelser

20:00

Under onsdagskvällen höll trafikpolisen i Jämtland en hastighetskontroll på LV511 i höjd med Böle mellan Krokom och Nordannälden.

 

Kontrollen på 80-sträckan var ett medborgarlöfte och resulterade i åtta ordningsböter för hastighetsöverträdelse.  Bland annat körde en av förarna 123 km/h och fick en ordningsbot på 4000 kronor och körkortet omhändertaget.

– Dessutom var det en förare som inte erkände på plats och vi upprättade en anmälan för hastighetsöverträdelse, säger Staffan Roos, inspektör på trafikpolisen i Jämtland.

 

När patrullen var klara och återvände mot polisstationen i Östersund slog man stopp på ytterligare ett fordon.

– Vi blev omkörda i 137 kilometer i timmen på 100-väg och omhändertog ytterligare ett körkort, säger Roos som fick skriva ytterligare en ordningsbot på 4000 kronor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen