Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 september 20.57, Rån väpnat, Göteborg

En man rånad vid Kviberg.

Polisen får larm om ett bråk som ska ha inträffat vid Alivallsgatan. Enligt de vittnesuppgifter som kommer in till polisen ska ett flertal ungdomar bråka på platsen. Flera samtal kommer in till polisen som rör samma händelse.

Det framkommer även att en person ska ha blivit misshandlad och de resterade i gruppen lämnat platsen, en kvinna och fyra män. En man uppges vara kvar på platsen, möjligen slagen/misshandlad.

Kl 21.12 kommer första polispatrull fram. Den man som blivit slagen finns då kvar. Han har en skada i ansiktet, troligen lindrigt skadad.

Polisen får då uppgifter om att mannen blivit slagen och hotad med kniv. De som lämnat platsen har tillgripit en summa pengar/rånat den skadade.

Inga uppgifter om att offret behöver sjukhusvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen