Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 september 07:23

02 september 02.59, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

00:07 Narkotikabrott, centrala Sundsvall

En kvinna i 25 års åldern är misstänkt för narkotikabrott eget bruk efter att patrull kontrollerat henne. Kvinnan fördes till polisstationen för provtagning och lades in för tillnyktrin efter provtagningen.

00:16 Våldsamt motstånd samt LOB, centrala Sundsvall

Patrull kallades till MAX i centrala Sundsvall där en gäst satt och drack öl inne i restaurangen. Mannen ville inte lämna och är nu misstänkt för våldsamt motsånd vid ingripandet. Mannen fördes till polissationen för tillnyktring

01:00 Rattfylleri, E4:an Bye, Härnösand

Efter ett trafikstopp misstänks en ungdom för rattfylleri och olovlig körnning. Ungdomen som inte nått körkorts ålder fördes till polisstationen i Härnösand för provtagning. Efter provtagningen frigavs han. Ägaren till bilen misstänks för tillåtande av olovlig körning.

01:18 Grovt rattfylleri, Stöde Sundsvall

Efter ett trafikstoppp i Stöde är en man i 45 års åldern misstänkt för rattfylleri. Mannen fördes till Sundsvalls sjukhus för provtagning. Mannen var så pass berusad att han lades in för tillnyktring

Uppdatering kl 07:15 (av Börje Öhman, presstalesperson)

Kl 02:14 Njurundabommen, Sundsvall, skadegörelse. Ungdomar som krossat rutor i busskur. Anmälan skadegörelse, ingen identifierad.

Kl 02:29 Strandgatan, Örnsköldsvik, misshandel. En man i 50-års misshandlad av en man i 25-års åldern. Gärningsmannen har lämnat platsen med är identifierad. Den misshandlade mannen är så berusad att han, efter kontroll vid akutmottagningen, måste omhändertas med stöd av LOB. Han får vila sig i form i polisens arrest.

Kl 03:05 Köpmangatan/Parkgatan, trafikolycka personskada. En av förarna klagar över smärta i armen.Två personbilar som krockat vid trafikljus. Enligt ena parten har motparten kört mot rött ljus och orsakat olyckan. Anmälan trafikolycka.

Generellt en natt med hög belastning där de flesta ärenden är alkoholrelaterade, tex fylleri, bråk.

 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen