Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 september 05.52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt

Under natten har c:a 270 händelserapporter har upprättats under natten. Övervägande del har varit av rutinkaraktär för en lördagnatt. 55 personer har omhändertagits och frihetsberövats med anledning av fylleri och ordningsstörningar. En person har gripits misstänkt för brott, se nedan händelser.

KL 00.45 Eskilstuna Intagsgatan. Brand i byggnad med omfattande skador som följd. Händelsen rubricerad som grov skadegörelse. Platsen avspärrad för teknisk undersökning under dagen.  

KL 00.48 Katrineholm. Misshandel i relation, kvinnan f 75 har blivit misshandlad av sin sambo f73. Ej allvarliga fysiska skador.

KL 04.39 Eskilstuna Skiftingegatan. Samtal inkommer om att det pågår skottlossning i Eskilstuna samt att det är bilar som brinner på adressen. Sannolikt ingen skottlossning utan det är smällar som utlösts av de brinnande bilarna. Skadegörelse genom brand i fyra bilar. Initiala uppgifter ger att två bilar är totalt utbrända och två är enbart brandskadade.

KL 22.45 Linköping. Våldtäkt genom att en kvinna f86 blivit våldtagen av en studiekamrat. Kvinnan vill av personliga skäl inte medverka i utredningen om brottet. Hon upplever att det finns risk för att familjen kommer att känna skam om de får reda på vad som hänt.

KL 03.24 Norrköping. Våldtäkt, kvinna f90 har på en privat fest blivit utsatt för en våldtäkt. Kvinna förd till sjukhus för att få sina skador omsedda och dokumenterade.

KL 01.49 Vaggeryd Ekgatan 4. Försvunnen person, en kvinna f25 har försvunnit från ett äldreboende. Hon är dement och har pigga ben. Initiala åtgärder vidtagna såsom närsök intervju, kontroll av sjukhus samt ledstångssök. 02.12 meddelar personalen att kvinnan är hos sin son.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen