Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

02 september 07.23, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av händelser från natten

Kl 00:13 E45, Muråsrakan, Strömsund, mycket kraftig kollision mellan bil och älg. Två personer fördes till sjukhus, den ena med ambulanshelikopter och den andra med vägambulans. För uppgift om skadeläge hänvisas till sjukvården.

Kl 02:14 Haxäng, Brunflo, två personbilar som krockat. Tre personer inblandade, ingen av dessa behövde söka vård, mindre skador. Den ena föraren, som senare visade sig vara en 17-årig pojke, har avvikit från platsen. Han spåras med tjänstehund och anträffas hemma i sin bostad. Han är misstänkt för olovlig körning, vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycka.

Efternatten bjuder inte på några akuta händelser att informera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen