Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 september 09.53

02 september 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer att urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Thomas Fuxborg och Jenny Widén.

19.41 Brott mot lokala ordningsstadgar, Landvetter
En man som blivit biten av en giftig orm förs till sjukhus med ambulans, skadeläge oklart. Ormen uppges vara inlåst. Polisen utreder om mannen haft tillstånd för sitt ormbestånd.

21.22 Grov misshandel, Trollhättan
I ett trapphus på Kungsgatan i centrala Trollhättan påträffas en skadad kvinna. Hon misstänks vara knivskuren och förs till sjukhus med ambulans. Oklart vad som hänt. En anmälan gällande grov misshandel upprättas.

21.52 Bråk, Lerum
Polis larmas till Hulan torg med anledning av ett 20-tal personer uppges slåss. Personskador oklart. En ung man grips misstänkt för grov misshandel.

22.50 Brand, Stenungsund
Vid Kopperskolan står en moped intill väggen och brinner. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan om mordbrand upprättas. Mopen var anmäld stulen.

23.49 Grov misshandel, Skövde
Larm om att en person blivit knivskuren på en restaurang på Rådhusgatan. På plats anträffas två skadade personer som båda förs till sjukhus med ambulans, skador oklart. En man grips misstänkt för grov misshandel. Platsen spärras av för en teknisk undersökning.

01.29 Grov misshandel, Tranemo
Utanför Folkets hus i Limmared har en person blivit knivskuren. Han förs till sjukhus med ambulans, skadeläge oklart. Den misstänkte gärningsmannen uppges ha åkt från platsen i en buss som kontrolleras och mannen grips misstänkt för grov misshandel.  

04.51 Mord, Frölunda
För ytterligare information se separat händelse kl. 04.51. Frågor besvaras på 010-565 29 28

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen