Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 september 10.07, Mord/dråp, försök, Härnösand

Älandsbro, man misshandlad med kniv

Kl 01:30 larmas polisen till en adress i Älandsbro. Larmet säger att det finns någon som är skadad och blöder kraftigt. Uppgiftslämnaren säger också att flera personer har sprungit från adressen.

När första polispatrull tar sig in i lägenheten tillsammans med ambulanspersonal så anträffas en man i 40-års åldern som blöder kraftigt från en skärskada i ena handen/armen. Mannen har även blivit misshandlad på annat sätt.

Vid 02:13 anträffar en polispatrull en parkerad bil i närområdet. I den sitter det tre män. Iakttagelser på platsen gör att männen grips misstänkta för brotten.

De gripna männen är i 35, 30, respektive 25-års åldern. Alla tre är påverkade. Två förs direkt till polisens arrest. Den tredje är så påverkad att han förs till sjukhus för kontroll/vård. Han får lämna sjukhuset på förmiddagen och förs då till polisens arrest han också. Männen har under dagen förhörts och de är efter förhör anhållna av jouråklagare. Männen är delgivna misstanke om försök till mord men observera att brottsrubriceringen kan komma att ändras beroende på utredningsresultatet.

Brottsplatsen/lägenhet är avspärrad och har under dagen att undersökts av våra kriminaltekniker.

Samtliga inblandade har tidigare varit föremål för polisingripanden.

Åklagarmyndigheten (jouråklagare) är förundersökningsledare och det finns för närvarande ingen mer information från polisen att lämna ut.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen