Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 september 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.15 Mariestad, skadegörelse
Vid Walleniusvägen är det en synligt påverkad kvinna som går runt och gör sönder backspeglar på parkerade bilar. Någon man boende i området säger till henna att sluta och då börjar hon slå på mannen. Hans glasögon går sönder och kvinnan försvinner från platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse och misshandel. Mannen klarade sig oskadd.  

22.34 Borås, skadegörelse
I Fristad bakom brandstationen är det någon som slår på en parkerad bil och för svinner från platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

22.55 Borås, narkotikabrott
Vid Södra Nybrogatan stoppas flera personer i en bil för kontroll. En av passagerarna misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

23.56 Töreboda, bråk
Polis larmas till Bygdegården, Lindåsen med anledning av att några personer bråkar på en fest. Det lugnar ner sig när polisen anländer och en anmälan gällande olaga hot upprättas. Inga fysiska skador. 

01.02 Kungälv, stöld
Polis larmas till en båtbrygga vid Instön med anledning av att det ska befinna sig obehöriga personer på bryggan. När polis anländer till platsen stoppas en mindre lastbil för kontroll. På flaket ligger det två misstänkt nystulna båtmotorer och sammanlagt är det sju personer på platsen som grips i två fordon. Motorerna och två fordonm tas i beslag.

02.36  Falköping, inbrott
Vid Ålleberg är det någon som gör inbrott på Cafet på Segelflyget och stjäl alkohol i okända mägnder.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen