Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 september 06.29, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i Jönköpings län.

06.30 polisverksamheten i polisområde Jönköping har sedan midnatt i huvudsak präglats av egeninitierade kontroller av olika slag som inte resulterat i brottsmisstankar. Ett drygt tjugotal ärenden har registrerats.

01.55 en polispatrull stoppade en bilist för en rutinmässig förar- och fordonskontroll på riksväg 40 i Göteborgsbacken. 'Vid kontrollen uppstod misstankar om att bilföraren kunde vara drogpåverkad. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri. Mannen hade ett körkort som omhändertogs av polisen.

03.56 polisen fick samtal om att en viltolycka inträffat på riksväg 40 strax utanför Eksjö. Det visade sig att det var en ambulans som kört på ett vildsvin under en intransport av en kvinna som skulle förlösas på förlossningskliniken på sjukhuset. Bilen blev skadad men ingen person skadades. Hur intransporten av kvinnan löstes är okänt för polisen.

04.34 en annan polispatrull kontrollerade en bil med personer i på  Barnarpsgatan i Jönköping. En av personerna, en man i 25-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

Inga andra händelser av vikt eller misstankar om brott finns att rapportera.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen