Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 september 06.46, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i Södermanlands län.

06.45 polisverksamheten i polisområde Södermanland har sedan midnatt i huvudsak präglats av egeninitierade kontroller av olika slag som inte resulterat i brottsmisstankar. Ett drygt tjugotal ärenden har registrerats.

03.40 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på E4 i närheten av Stavsjö. Polisen åkte till platsen och det visade sig att det var en person i bilen som klagade på nacksmärtor. Bilföraren, som var en man i 20-årsåldern fördes till sjukhus där han senare förhördes av polisen. Bilen bärgades och det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

03.44 en polispatrull stoppade en bilist för en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Västerleden i Eskilstuna. Förare var en man i 25-årsåldern som var kraftigt berisad. Mannen fick följa med för provtagning varefter han placerades i en tillnyktringscell.

Inga andra händelser av vikt eller misstankar om brott finns att rapportera.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen