Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 september 15:26

20 september 12.29, Motorfordon, stöld, Malmö

Utlånad bil stulen, Agnesfridsvägen.

En man lånar en bil från en bilfirma på Agnesfridsvägen och kommer sedan inte tillbaka. Bilens GPS positionerar på E22:an i höjd med Eslöv/Gårdstånga och kör i riktning mot Lund. Vid kontroll visar sig körkortet som mannen uppvisat vara stulet och polispatruller beordras för att få fatt i bilen. Färden går bland annat via väg 108 mot Staffanstorp, tillbaka på E22:an, för att slutligen ta stopp på Docentgatan i Lund där bilen anträffas tom. Polis söker med hund från bilen och kl 13.17 stoppas en man i närheten som misstänks vara den flyende föraren. Mannen grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel och bilen bärgas från platsen.

Uppdatering: Mannen misstänks även för narkotikabrott samt brukande av falsk urkund.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen