Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 september 23:23

20 september 21.50, Skottlossning, Göteborg

På Dimvädersgatan har en man blivit skjuten.

Det inkommer flera samtal till polisen om att en man ska ha blivit skjuten på Dimvädersgatan. Polisen är snabbt på platsen och anträffar en man liggade på marken. Skadeläget är för närvarande oklart men ambulans är på väg.

Vittnen säger sig ha hört flera skott avlossas och att en bil har lämnat platsen i hög fart, troligtvis i riktning mot Flygvädersgatan. Polisen är på plats och söker i området och hör vittnen. Platsen kommer att spärras av för en teknisk undersökning.

22.30 Mannen som blev skjuten konstaterades avliden på plats. Identiteten är fortfarande okänd. Polisen har påbörjat dörrknackning i området. En förundersökning om mord alternativt dråp har inletts.

23.20 Sökandet efter misstänkta fortsätter med ett stort antal enheter från polisen. Den tekniska undersökningen kommer också att påbörjas. Den skjutne mannen är fortfarande inte identifierad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen