Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 september 04.49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt

En förhållandevis lugn natt med mestadels rutin ärenden. 110 händelser har inrapporterats till polisens Regionledningscentral.

10 personer har frihetsberövats med anledning av fylleri och ordningsstörningar. En man f 94 är gripen efter att ha misshandlat sin sambo. Se nedan.

KL 21.43 Vetlanda. Misshandel i relation, mannen född 94 har misshandlat sin sambo, en kvinna född 94. Misshandel har varit av normalgraden genom stryptag och slag i ansiktet. Inget behov av sjukhusbesök.

KL 01.24 Norrköping, Åby Gamla Stockholmsvägen. Försök till grov stöld genom inbrott i garage i anslutning till en villa. En garageport har öppnats av gärningspersonerna. Inget tillgripet i nuläget

KL 01.51 Eskilstuna Fröslunda Kärrhagsvägen. Skadegörelse genom anlagda bränder i tre bilar. Inringare uppger att det smäller och billarm ljuder i området.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen