Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 september 06.55, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:34 Misshandel, Haparanda
Polisen får samtal om bråk på en adress i Haparanda. Det är en man och en kvinna som bråkar. De har en relation till varandra. En patrull håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel, där mannen är misstänkt. Kvinnan ska inte ha behövt uppsöka vård.

00:12 Rattfylleri, Boden
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrala Boden. Föraren, en man, försöker springa ifrån polisen och gör sedan motstånd i samband med frihetsberövandet. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för drograttfylleri och våldsamt motstånd.

02:48 Skadegörelse, Kiruna
Polis beordras till en pizzeria i centrum där någon kastat sten genom en ruta. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om skadegörelse.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen