Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 september 06.59, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Två personer frihetsberövade misstänkta för bla rån.

Under kvällen den 20/9 uppdagades att en person hade blivit rånad i Svärdsjö. 2 för honom om okända män hade hotat honom med ett pistolliknande föremål han blev avtvingad en summa pengar.

En annan person följde efter de båda rånarna i bil och kunde informera polisen om vart de senast varit synliga. Polisen fick kontakt med rånarnas bil i Sundborn där de båda rånarna lämnade bilen och sprang från platsen.

En av rånarna anträffades av en hundpatrull en bit från bilen, en man i 30-årsåldern. Han frihetsberövades och finns nu hos polisen.

Den andra mannen kunde frihetsberövas efter att han gått till en fastighet i Sundborn och uppgett för de boende att han hade problem med hjärtat. Polisen åkte till platsen och kunde frihetsberöva även honom, en man i 35-årsåldern.

Förhör kommer att hållas med de båda männen och en åklagare kommer därefter fatta beslut om de ska vara fortsatt frihetsberövade eller ej.

Ett pistolliknande föremål är anträffat i anslutning till männen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen