Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 september 07.08, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:28 Knivlagen, Sundsvall
En patrull kontrollerar en man i Bredsand. Mannen bär kniv och patrullen upprättar en anmälan om brott mot knivlagen. Kniven tagen i beslag.

22:40 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en moped i Bosvedjan. Patrullen utfärdar en ordningsbot, då registreringsskylten inte var synlig.

01:44 Inbrott/stöld, Sollefteå
Polis beordras till Vallaskolan där en ruta blivit sönderslagen. I nuläget oklart vad som är tillgripet. Patrullen dokumenterar på platsen och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

03:37 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Skönsberg. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

05:39 Inbrott/stöld, Härnösand
Polis beordras till en restaurang på Kronholmen där en ruta på en dörr blivit sönderslagen. Ingen person finns kvar på platsen och det är oklart vad som kan vara tillgripet. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen