Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 september 17:34

21 september 15.39, Bråk, Örebro län

Aggressiv och hotfull man på norr i Örebro

Anmälare ringer till polisen och meddelar att en man uppträder hotfullt mot förbipasserande och det är hotfull stämning på platsen.

F.n. är det flera polispatruller på plats och håller mannen under kontroll. Det är oklart just nu om mannen har gjort sig skyldig till brott.

UPPDATERING: Efter utredningsarbete på platsen framkom det att mannen tvingat/förmått en pojke i 10-årsåldern att sätta sig hos honom. Därefter hade mannen täckt över pojken med kläder. Pojken kunde eller vågade inte lämna platsen utan satt kvar när polisen anlände.

Det fanns vittnen till händelsen på plats.

Mannen som är mellan 25 och 30 år omhändertogs p.g.a. berusning och får sova ruset av sig på polisstationen. Han är nu misstänkt för olaga tvång.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen