Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 september 13:39

22 september 00.59, Övrigt, Markaryd

Misstänkt grovt brott.

Polis har spärrat av ett område i Markaryd med anledning av misstanke om ett grovt brott. Området kommer under dagen att genomgå en teknisk undersökning. Under dagen kommer en målsägande att höras. Inga mer uppgifter finns i ärendet inledningsvis.

Uppdatering kl. 13.30: Ärendet gäller ett misstänkt sexualbrott. Polisen har vidtagit olika förundersökningsåtgärder, bl.a. avspärrning och kriminalteknisk undersökning. Specialsökhund har använts vid den kriminaltekniska undersökningen. De primära åtgärderna är nu avslutade och förundersökningen fortskrider.

Polisen har, med hänvisning till förundersökningssekretess, ingen uppgift att lämna om eventuella fynd eller detaljer om ärendet i övrigt

Det finns just nu ingen misstänkt gärningsperson eller frihetsberövad i ärendet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen