Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 september 08.28, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:39 Motorfordon stöld, Härnösand
En moped anmäls stulen på Murberget. 40 minuter senare hittas den av anmälaren vid Ängvallens idrottsplats. Mopeden utlämnad till ägaren.

01:59 Trafikbrott, Örnsköldsvik
En patrull stoppar en bil i Örnsköldsvik. Förare bötfälls för hastighetsöverträdelse.

02:05 Fylleri, Kramfors
Polisen får samtal om en berusad man i Frånö. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

02:10 Misshandel, Kramfors
Polis beordras till en adress i Bollstabruk. En man ska ha misshandlat en kvinna. De har en relation till varandra. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

02:53 Stöld/inbrott, Sollefteå
Polis beordras till kommunhuset i Sollefteå där en ruta krossats och inbrottslarm gått. Oklart vad som är tillgripet. Patrullen gör en brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan.

06:59 Viltolycka, Örnsköldsvik
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 1035 i höjd med Ödsbyn. Rådjuret dog i olyckan och eftersöksjägare kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen