Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 september 06.43, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

21.57 Alingsås, viltolycka
På E20 vid Hästerydsmotet har en personbil kört på en älg. Älgen ligger död i mittremsan. Kraftiga skador på bilen men inga rapporterade personskador.

23.39 Ulricehamn, misshandel
Polis kallas till en bostad i Gällstad där enligt uppgift en kvinna med kniv skurit en man i ena armen. Kvinnan själv hade också en skärskada. Enligt initiala uppgifter inga allvarligare skador. Kvinnan gripen misstänkt för misshandel.

01.48 Göteborg, personrån
På Flygplatsvägen vid hållplats Amhult har en pojke blivit rånad på sin moped och mobiltelefon. En okänd person med mask för ansiktet har med pistolliknande föremål hotat pojken och på så sätt kommit över mopeden. Polis sökt i området men ingen misstänkt gripen.

02.09 Göteborg, personrån
På Doktor Sydows gata har en man angripits av en okänd man som slagit flera knytnävslag i ansiktet på honom och sedan stulit hans mobiltelefon och armbandsur. Ingen misstänkt gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen