Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 september 06.44, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

21.55 Varberg, misshandel
Ambulans och polis kallades till Skånegatan. Vid en lägenhet finns tre personer som misshandlats av okända personer med tillhyggen. Två av de skadade körda i ambulans till sjukhus för vård. Den tredje var anhållen i sin frånvara och efter tillsyn på sjukhus transporterades denne man till den ort i Västra Götaland som efterlyst honom. Ingen gripen för misshandeln.

02.08 Kungsbacka, arbetsplatsolycka
Polis kallas till Fjärås där en man fått ett fallande träd över sig. Mannen arbetade med felavhjälpning i elförsörjningen i området. Mannen körd i ambulanshelikopter till sjukhus för vård. Okänt skadeläge. Anmälan om arbetsplatsolycka.

02.39 Kungsbacka, våldsamt motstånd
På en restaurang i centrala Kungsbacka anmäler ordningsvakt två personer för våldsamt motstånd i samband med att de skulle avvisas från restaurangen

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen