Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 september 07.49, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:42 Misshandel, Umeå
Polis beordras till en krog i centrum där det varit en misshandel. En man i 30-årsåldern omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för misshandel och ringa narkotikabrott.

01:39 Narkotikabrott, Umeå
Polis beordras till Umedalen efter samtal om att någon försöker sparka in en dörr. Patrullen ser ingen åverkan på dörren, men får kontakt med en kvinna som upplevs påverkad. Kvinnan medtas för provtagning. Hon misstänks för ringa narkotikabrott.

03:14 Narkotikabrott, Skellefteå
En patrull kontrollerar en man i centrum. Mannen medtas för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott.

04:24 Misshandel, Hörnefors
Polis beordras till en adress i Hörnefors där en kvinna ska ha blivit misshandlad av en man. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

05:22 Stöld/inbrott, Umeå
En anmälare ringer till polisen och berättar att de precis har tagit en inbrottstjuv på Tomtebo. En man har varit inne i deras vindsförråd och stulit bland annat tröjor och ett fiskespö, men blev påkommen. Mannen, som är i 30-årsåldern, grips misstänks för stöld, ringa narkotikabrott, samt brott mot knivlagen då han bar kniv. Polisen har hållit förhör och gjort en brottsplatsundersökning.

05:50 Viltolycka, Malå
En bilist har krockat med en älg på väg 370 i höjd med Malåvännäs. Inga personskador och djuret sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen