Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 september 14.40

22 september 13.36, Försvunnen person, Norrköping

Försvunnen man från Södra Promenaden, Kneippen. //Anträffad//

11.19 personal på ett boende ringde till polisen om att en man som har en sjukdomsbild saknas från boendet. Mannen sågs senast inne på boende ca 10.50.

Mannen, som är i 60-årsåldern har bra fysisk hälsa och god kondition, men han saknar helt förmåga att orientera sig och han kan få humörsvängningar.

Den försvunne mannen är 195 cm lång har normal kroppsbyggnad  och kortklippt hår. Han var iklädd en blå vindjacka, svart byxor och gymnastikskor.

Polisen har genomfört ett eftersök i de närmaste omgivningarna omkring bostaden. Ytterligare genomsök kommer att genomföras utanför det redan genomsökta området.

Polisen har kollektivtrafikbolag och taxibolag för att få tips om mannen.

Polisen behöver allmänhetens hjälp med att hitta den försvunne mannen. Tipsa polisen på 114 14 alternativt 112 i brådskande fall.

14.30 mannen anträffad vid god vigör i närheten av Folkparken. Han fick åka polisbil till bostaden.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen