Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 september 07.48

22 september 14.55, Stöld, Jönköping

Två greps för stöld i butik på Asecs-området.

13.50 Väktare ringde till polisen om att två personer gripits i en butik på Asecs-området. En av de gripna misstänks ha stulit ett mobilskal och den andre hade en ryggsäck som var preparerad för att användas vid stölder.

13.51 polisen är på väg till butiken.

13.54 polisen är framme vid butiken och påbörjar arbetet.

14.38 polisen är nu klar med de initiala utredningsåtgärderna. Polisen har prövat väktarens gripande och beslutat att gripandet ska bestå varför de båda männen fördes till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att besluta om den fortsatta förundersökningen. De gripna är båda två män i 20-årsåldern.

2018-09-23, 07.45 en av männen blev efter förhöret anhållen av åklagare som på sannolika skäl misstänkt för förberedelse till stöld.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen