Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 september 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

23.16 Kungsbacka, rattfylleri.
En patrull stannar och kontrollerar en bilist och där blåser föraren positivt varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

23.34 Halmstad, narkotikabrott.
En patrull stannar och kontrollerar en person i Vallås Centrum. Mannen påvisar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

23.57 Kungsbacka, skadegörelse genom brand.
En garagelänga har börjat brinna varför räddningstjänst samt polis larmas fram till Gamla Forsvägen. Räddningstjänst misstänker att branden kan vara anlagd varför man spärrar av platsen i avvaktan på en teknisk undersökning. Man söker även av närområdet men inget påträffas som kan bindas till branden.

02.28 Kungsbacka, skadegörelse genom brand.
En husvagn brinner invid Kapareskolan varför räddningstjänst samt polis larmas fram till platsen. Inget tyder på att det skulle varit någon person inne i vagnen. Branden släcks och platsen spärras av för en teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen