Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 september 07.12, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:39 Bedrägeri, Sundsvall
Polis beordras till en bar i centrala Sundsvall där en ordningsvakt omhändertagit en tjej som ännu inte fyllt 18 år. Hon misstänks för missbruk av urkund.

00:54 Trafikbrott, Kramfors
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i höjd med Hornön. Föraren, en man, misstänks för grov olovlig körning. Bilen tagen i beslag med stöd av Trafikbrottslagen 7 § för att förebygga fortsatt brottslighet.

01:04 Stöld, Timrå
Polis beordras till en adress i Timrå kommun där anmälaren uppmärksammat dieseltjuvar. Personerna ska ha slangat diesel ur en grävmaskin och lämnade sedan platsen i en epa-traktor. En patrull stoppar epa-traktorn på E4:an i höjd med Midlanda. Föraren och passageraren, killar under 18 år, överlämnas till vårdnadshavare. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan om stöld. Dieselpumpar och pump tagen i beslag.

01:11 Viltolycka, Sollefteå
Ett tåg har krockat med en älg i höjd med Helgum. Älgen dog i olyckan.

05:43 Trafikolycka smitning, Sundsvall
Polis beordras till Matfors efter samtal om en epa-traktor som kört in i en bil, men sedan åkt från platsen. En patrull påträffar en person som istället uppger att det var en bil som kört in i bilen. Patrullen har dokumenterat på platsen och en anmälan om trafikolycka smitning upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen