Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 september 12:08

23 september 08.08, Trafikolycka, singel, Örebro

En bilist har krockat i Ervalla.

SOS-Alarm meddelar att de skickar räddningstjänst och ambulans till en trafikolycka i Norra Klysna. En bilist har krockat och en person sitter kvar i bilen. En förbipasserande har ringt till SOS-Alarm och anmälaren uppger att personen i bilen är vaken men att bilen är skadad. Det finns inga uppgifter gällande eventuella skador på bilisten.

En polispatrull är på väg till platsen.

UPPDATERING kl.08.34

En person är fastklämd och räddningstjänst och ambulans arbetar med den personen i nuläget. Vad gäller eventuella skador på personen i bilen är det fortfarande oklart.

UPPDATERING kl. 09.00

En person, en man i 35-årsåldern, har fått åka med ambulansen till sjukhus med oklara skador.

UPPDATERING kl.10.28

Föraren av bilen misstänks i nuläget för rattfylleri genom påverkan av narkotika samt grov olovlig körning eftersom han inte har körkort.

UPPDATERING kl. 11.45

Mannen skall vara allvarligt men inte livshotande skadad enligt sjukvården.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen