Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 september 15:59

23 september 14.49, Trafikbrott, Karlstad

En ung man är misstänkt för vårdslöshet i trafik i Råtorp.

En polispatrull skall stoppa och kontrollera ett fordon och då är det ett annat fordon som kör iväg snabbt, bort ifrån polispatrullen.

Patrullen följer efter bilen som körde iväg snabbt och den stannar . Två personer springer från platsen och föraren av bilen kör återigen iväg med bilen. Polispatrullen lyckas få stopp på bilen efter ett par hundra meter och föraren, en ung man i 16-årsåldern kan gripas som misstänkt för bland annat grov vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Det fattas dock beslut om att föraren inte skall vara fortsatt frihetsberövad.

Förarens föräldrar skall kontaktas. 

En annan polispatrull lyckades få tag i en av de passagerare som sprang från platsen men i nuläget är det oklart vilket kön och vilken ålder det är på den personen.

UPPDATERING kl.15.58

Patrullen som kontrollerat föraren misstänker att han är påverkad av narkotika och han får därför följa med patrullen för provtagning. Resultatet på det provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri genom påverkan av narkotika.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen