Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 september 16:10

23 september 14.53, Trafikolycka, Norrköping

E4 norrgående trafikplats Lövstad.

14.36 SOS-larm till polisen om att ett flertal bilar ska vara inblandade i en trafikolycka på E4 i norrgående körriktning vid trafikplats Lövstad. Det ska vara totalstopp i båda norrgående körfälten.

Tre polispatruller är på väg till olycksplatsen.

På grund av att det är totalstopp i norrgående körriktning rekommenderas trafikanter att svänga av E4 vid Norsholm.

15.25 räddningstjänsten har upprättat en säker zon på olycksplatsen och därmed kan trafiken i köerna släppas på och tillåts passera i begränsad omfattning med låg hastighet. Trafikanter som kan välja annan väg från Norsholms rekommenderas fortfarande att överväga detta.

16.00 polisen är nu klar på olycksplatsen och trafiken börjar flyta normalt igen. Inledningsvis finns det ingen misstanke om brott. Det är inte känt för polisen hur många som skadades och/eller fördes till sjukhus med ambulans.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen