Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 september 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Ett urval av kvällen/nattens händelser i länet

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

17.13 Varberg, rattfylleri
På Påskbergsvägen stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 25-årsåldern misstänks för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning.

18.04 Kungsbacka, stöld
Ordningsvakt följer efter kvinna med små barn som stulit på Hede Fashion Outlet. Kvinnan går mot pendelstationen vid Hede. Där kan polis få kontakt med kvinnan som anmäls för stöld i butik.

21.30 Halmstad, narkotikabrott
På Strandgatan kontrollerar polispatrull en man i 20-årsåldern. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får därför följa med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

21.40 Falkenberg, skadegörelse genom brand
Räddningstjänst och polis kallas till Stenfalksvägen där en moped som står och brinner. Räddningstjänsten släcker och polispatrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt. 

01.58 Halmstad, brand
Räddningstjänst och polis larmas till en brand i ett fritidshus i Simlångsdalen. Räddningstjänsten släcker branden. Oklart i vilken omfattning huset skadats. Platsen avspärrad ocn anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är skriven. Ingen misstänkt finns i nuläget. En teknisk undersökning kommer att genomföras.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen