Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 september 22:03

24 september 18.54, Försvunnen person, Karlstad

En man och en kvinna försvunna sedan 18-tiden från särskilt boende i Viken, Karlstad.

De båda är mellan 75 och 80 år gamla och lider av demenssjukdom. De försvann sannolikt tillsammans. Det är inte känt hur de är klädda.

Flera polispatruller söker efter paret som inte har någon relation sedan tidigare.

Om någon tror sig se paret eller någon av dem är det viktigt att inte släppa dem från platsen utan ringa 11414 eller 112 om det är bråttom och meddela polisen var vi kan hämta dem.

UPPDATERING: Mannen är 181 cm lång och troligen iklädd pösiga grågröna manchesterbyxor och svart tröja som eventuellt är en polo.

Kvinnan är 167 cm lång och har mörkgrått kortklippt hår. Hon har glasögon med smala bågar. Klädsel okänt.

Troligen har ingen av dem ytterkläder varför det är mycket angeläget att hitta paret innan de blir allt för nedkylda. De har båda föhållandevis god kondition.

UPPDATERING: Paret är anträffade kl 21:50 i ett garage i centrala Karlstad av allmänhet som kallade på polis. Båda är vid god vigör och skjutsas till boendet av en polispatrull.

Ett stort tack från polisen till alla (media som allmänhet) som engagerat sig i fallet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen