Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 september 05.11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt i Region Öst

Polisen har under natten hanterat 117 ärenden. Inga personer har gripits för brott. Sju personer har frihetsberövats av andra anledningar.

Kl. 23.37 larmades polisen om ett personrån som inträffat i anslutning till Höglandssjukhuset i Eksjö. En man uppger att han mött två personer i samma ålder som frågade efter hans telefon. Han lämnade inte ifrån sig sin telefon. Under ett tumult som uppstod blev han slagen i ansiktet och magen och avsliten sin jacka. Gärningsmännen lämnade i riktning mot centrum.

 

Kl. 00.20 fick polisen larm om en eventuell knivskärning i stadsdelen Johannelund i Linköping. En kvinna i 20-årsåldern har fått en mindre stickskada i sitt ben. Det är inte helt klarlagt vad som hänt. Polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel. Flickan fördes till sjukhus för att se över sin skada.

Kl. 01.30 larmades polisen till Tannefors i Linköping då en flicka som kunde på dåligt fanns i området. När polisen såg flickan som hoppade hon i Stångån och räddningstjänsten larmades om drunkningslarm. En polis tog sig ett bad och lyckades få upp både sig själv och den aktuella flickan på land. Lätt nedkylda fick båda två åka till sjukhus för kontroll.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen