Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 september 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

21.50 Trollhättan, rattfylleri m.m.
En bilist kontrolleras på Bergkullavägen och där visar det sig att bilen är avställd, brukandeförbud samt att föraren saknar körkort. Bilen tas i beslag då föraren blivit rapporterad tidigare för samma typ av händelse.

22.17 Göteborg, narkotikabrott.
En person kontrolleras i Brunnsparken och denne påvisar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

00.14 Göteborg, narkotikabrott.
En person "pekar" finger åt en patrull som kör förbi Drottningtorget. Patrullen kontrollerar personen och då visar det sig att han har misstänkt narkotika på sig som tas i beslag, en anmälan skrivs.

00.52 Vänersborg, brott mot knivlagen.
Vittnen ringer in till polisen då två personer bråkar på Södergatan. Polis till plats som kontrollerar de båda personerna och då påträffas två knivar på en av de inblandade personerna, tas i beslag. Båda personerna lämnar sedan platsen på egen hand.

01.31 Grästorp, drograttfylleri m.m.
En bil kontrolleras och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man hittar även misstänkt narkotika i bilen varför detta tas i beslag för analys.

02.02 Uddevalla, drograttfylleri.
En bil kontrolleras på Melodivägen och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

03.39 Göteborg, tillgrepp av fortskaffningsmedel.
En man kan gripas vid en kontroll av polis på Backadalsmotet då han stulit en bil. Mannen får följa med för vidare utredning och en anmälan skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen