Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 september 09:41

25 september 08.25, Försvunnen person, Nässjö

Försvunnen person i Bodafors. //Anträffad//

07.17 samtal till polisen om att en person saknas sedan igår måndag kväll. Den saknade, som är en man i 25-årsåldern gick ut för att röka och kom inte tillbaka till den tillfälliga bostaden sydväst om Bodafors.

Den försvunne mannen är i 25-årsåldern, ca 175-180 cm lång, normal kroppsbyggnad och kort blont hår. Det råder oklarheter angående klädsel men han kan vara iklädd en grön luvtröja och svarta skor. Mannen är tysktalande.

08.40 polisen söker nu efter mannen med sex polispatruller som initialt börjar med att söka av närområdet omkring bostaden. Polisen har också kontaktat sjukvården och taxi- och kollektivtrafibolag utan resultat. Även andra kontroller har gjorts utan resultat.

Polisen behöver allmänhetens hjälp med att hitta mannen. Den som har tips att lämna ombeds att kontakta polisen på 114 14 eller 112.

09.40 en polispatrull rapporterar att mannen är anträffad vid liv i närheten av platsen där han bor. Sökinsatsen börjar avvecklas. Polisen vill rikta ett stort tack till personer som ringt och tipsat.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen