Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 september 07:33

25 september 14.19, Mord/dråp, försök, Norrköping

Misstänkt mordförsök i Norrköping.

13.41 en inringare ringde till polisen och berättade att ett föremål hade kastats in i en lägenhet på Sågaregränd. Den som ringde kunde inte beskriva vilken typ av föremål det var som kastats in, men flera personer i lägenheten blev mycket rädda.

Flera polispatruller åkte till platsen och den första var framme på platsen 13.45

14.00 polisen har sökt genom den aktuella lägenheten, ingen person är skadad.

14.10 polisen inleder en förundersökning med brottsrubriceringen försök till mord.

14.30 polisen arbetar nu intensivt med att hålla förhör med olika personer för att kunna bilda sig en uppfattning om vad det är som har hänt. Ett område har spärrats av för att polisen ska kunna söka efter olika typer av spår som kan användas som bevis i utredningen.

14.43 det finns ingen frihetsberövad i utredningen.

14.58 polisen påbörjar ett arbete med att knacka på hos närboende omkring den drabbade lägenheten för att få fram fler uppgifter om vad som har hänt.

2018-09-26, 07.31 ärendet leds nu av åklagare vid åklagarkammaren i Norrköping. Polisens presstjänst svarar inte på några ytterligare frågor i ärendet. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen