Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 september 05:24

26 september 05.13, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning natt, region Öst

Regionsledningscentralen i Öst har under tiden 22.00-05:00 hanterat 83 ärenden. 2 personer greps och 2 omhändertogs. Natten har varit relativt lugn , inga större ordningsstörningar har kommit till polisens kännedom.  

Noterbart.

Vid 22:30 inkom samtal från lokal i Nässjö. Två gärningsmän hade försökt tilltvinga sig pengar från en målsäganden. De hotade samt misshandlade målsäganden, men fick inte med sig några pengar.  De lämnade platsen och är ännu efter spaning på fri fot. Målsäganden är en man i 45 års åldern.  Förundersökning angående försök till grov misshandel inledd. Teknisk undersökning av platsen kommer att genomföras.

 Vid kl 02:42 inkom samtal om misshandel en bostad i Norrköping. En man i 55 årsåldern  hade vid en bråk i bostaden fått en kruka kastad i huvudet. Den kvinnliga gärningsmannen som är i 40 årsåldern greps för misshandel.  Vittne till händelser fanns i bostaden.

Vid kl 03:40 larmades polisen till en fastighet i Husqvarna. Ett inbrottlarm visade att en person befann sig olovligen  på området. Ett staket var uppklippt och personen hade stulit gods inne på området. En man i 45-årsåldern greps misstäkt för stöld.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen