Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 september 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

21.15 Halmstad, rattfylleri m.m.
En bilist ligger bakom en personbil som framförs mycket vingligt varför man kontaktar polis. Bilen svänger av mot Vallås/ Växjö men efter en kort stund svänger han tillbaka ut mot E20 igen. Troligen har personbilen förstått att någon ligger efter honom varför han försöker undkomma. Efter en stunds åkande på E20 i höjd med Holm i nordlig riktning stannar föraren bilen och hoppar ut för att sen springa från platsen. Enligt vittnet kan det vara två personer som lämnar bilen öster ut från motorvägen. En patrull lyckas fånga in en av dem ganska omgående. En hundpatrull fortsätter söka efter den andra personen men lyckas inte spåra upp någon. Föraren som fångats in saknar körkort samt visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen